Comuna Beba Veche petrece în ciuda pandemiei. Ruga satului Cherestur din 15 august are un invitat special: D.J. PIRI din Sânnicolau Mare

Primăria Beba Veche a decis să organizeze ruga satului deși țara noastră se află sub stare de alertă.

“Având în vedere că duminică, 15 august 2021, este Hramul Bisericii Ortodoxe Beba Veche, în acest an tradiționala Rugă se va desfășura într-un cadru mai sobru, datorită faptului că Biserica Ortodoxă Beba Veche este în doliu timp de un an în memoria celui care a fost părintele nostru paroh Florin Matyas. Sărbătorirea hramului va avea loc în curtea bisericii ortodoxe, unde, începând cu ora 17,00 va avea loc Slujba de Hram, tăierea colacului și prezentarea unei expoziții de ie românească de către doamna Stoi Magda”, transmit reprezentanții primăriei .

Joc și voie bună

“Tot în data de 15 august este și Ruga romano-catolică din satul Cherestur. Ruga va începe prin oficierea unei slujbe religioase la ora 11,00 la Biserica romano-catolică Cherestur, iar seara, începând cu ora 18,00  prin organizarea Primăriei comunei Beba Veche, în curtea Căminului Cultural Cherestur va avea loc ruga tradițională unde invitat special este D.J. PIRI din Sânnicolau Mare”, se mai arată în comunicatul primăriei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole