Colterm întrerupe furnizarea apei calde și a încălzirii la PT Cerna și PT Păltiniș

Colterm anunță că luni, 7 martie, între orele 11 – 19, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a încălzirii la PT Cerna, din cauza unor lucrări efectuate de E-Distribuție Banat la rețeaua de medie tensiune care vor genera  opriri în alimentarea cu energie electrică. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele de pe strada Cerna.

De asemenea, tot luni, 7 martie, între orele 08:00 – 17:00, se va întrerupe furnizarea apei calde de consum și a  încălzirii la  PT Paltiniș pentru că au loc lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană Etapa II” și pentru trecerea la noua rețea reabilitată.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor:  Evlia Celebi; Prot. George Popovici; Dr. Aurel Cândea; Mitropolit Varlaam; P-ța Bisericii; P-ța Crucii; Prot. George Dragomir (imobilele de la nr. 10A la 14A); 1 Decembrie (imobilele 21 și 32).

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat, și totodată, vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrării cade direct în sarcina prestatorului”, transmite Colterm.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole