Clinica Nera nu se închide. Comunicat oficial din partea societății: terapia hiperbară și Clinica Nera NU au fost cauza tragicului deces al maestrului Petrică Mîțu-Stoian

Buletin de Timișoara redă mai jos comunicatul oficial al Clinicii Nera.

Dragii noștri prieteni, pacienți, colaboratori,

Mai întâi de toate, vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați arătat-o de-a lungul timpului prin faptul că ați ales să urmați tratamentele de la Clinica Nera. Vă considerăm prietenii noștri și veți ocupa un loc esențial în inima noastră. Vă suntem recunoscători și ne bucurăm împreună cu dumneavoastră pentru acele nenumărate momente în care terapiile noastre v-au fost de folos.

Ne pare rău că acum trecem printr-o criză generată de valurile de fake-news orchestrate (sperăm, fără rea intenție) de unele canale de televiziune, însetate de senzațional, șoc și audiență vânată prin metode imorale. Ne cerem scuze că această criză de imagine afectează mai ales programele de tratament dedicate pacienților și activitatea profesională a angajaților noștri.

Dragii noștri, vă asigurăm că terapia hiperbară și Clinica Nera NU au fost cauza tragicului deces al maestrului Petrică Mîțu-Stoian! Regretăm și deplângem dispariția domniei sale!

Avem convingerea că acest moment nefericit ne va întări și adevărul (obiectiv, științific) va ieși la lumină. Atunci, toți acești “balauri cu picioare de lut” (a se citi “fake-news-uri grosiere”) se vor spulbera ca ceața la lumina soarelui. Iar noi, ca și dumneavoastră, vom fi și mai dedicați activității de recuperare a sănătații.

Vor realiza aceste televiziuni răul pe care l-au făcut? Nicidecum! Se vor asmuți asupra altui subiect, devorând cu lăcomie efectele titlurilor de tip “șoc și groază”.

Clinica Nera NU se închide! Activitatea nostră continuă cu încredere, determinare, tenacitate și mai ales DĂRUIRE ca și până acum.

Suntem aici pentru sănătatea pacienților noștri. Suntem aici pentru a îngriji cu smerenie minunea trupului viu – ca templu al Duhului Sfânt. Suntem aici ca să-i servim cu toate resursele noastre pe cei care ne trec pragul. Suntem aici ca să slujim OM-ului, acest miracol creat de Dumnezeu.

Vă mulțumim din suflet!

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Recomandările noastre

Cele mai citite articole