Clinica Nera a fost închisă temporar, pentru o perioadă de cel puțin două săptămâni

Decizia aparține conducerii clinicii, pe fondul scandalului iscat după moartea cântărețului de muzică populară Petrică Mîțu-Stoian.

Conducerea clinicii a confirmat suspendarea activității timp de două săptămâni. Decizia se va aplica pentru intervalul 12 – 26 noiembrie, scrie B1tv.

În prezent, se așteaptă rezultatele anchetei demarate de autorități.

Nu se știe ce s-a întâmplat cu pacienții care erau internați la Clinica Nera, când s-a declanșat scandalul.

Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul morții lui Petrică Mîţu-Stoian

Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul morții lui Petrică Mîţu Stoian. Artistul a murit sâmbătă, la vârsta de 61 de ani, la Spitalul Judeţean din Reşiţa. Înainte de a ajunge aici, acesta a fost internat la Clinica Nera pentru recuperare post-COVID.

„La data de 8.11.2021, pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Reşiţa, a fost înregistrat dosarul cu nr. 2486/P/ 2021, având ca obiect infracţiunea de ucidere din culpă. În cauză se efectuează cercetări privind stabilirea împrejurărilor în care a decedat persoana vătămată Mîţu Petre, la data de 6.11.2021, în cadrul Secţiei de terapie intensivă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecătoria Reşiţa.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole