CJ Timiș se laudă cu o hartă rudimentară de cicloturism, care pare desenată în Paint – a costat însă 72.000 de lei

Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Timiș, care are ca principali susținători CJ Timiș și primăriile din județ, a lansat o hartă de cicloturism care reunește 15 trasee desfășurate pe tot teritoriul județului.

“Pista de biciclete care leagă Timișoara de Serbia, EuroVelo 13, Eco Timiș, trasee care unesc lacuri și păduri, sate și orașe, cetăți și mănăstiri – acestea reprezintă oferta de cicloturism pe care județul Timiș o pune în valoare în acest moment prin intermediul primei Hărți de cicloturism realizată în colaborare cu reprezentanți ai cluburilor regionale de profil“, se arată într-un comunicat de presă.

Harta care este o reproducere a unei hărți normale a județului pare desenată în Paint, este extrem de rudimentară, cu greu oamenii pot să își dea seama care sunt traseele și care sunt drumurile, nu este interactivă, ci este una de agățat pe perete lângă Răpirea din Serai.

Conform sursei citate, materialul a fost tipărit în 10.000 de exemplare și a costat 72.000 de lei, dintre care 25.000 lei au fost susținuți de Consiliul Județean Timiș, iar 47.000 de lei au fost plătiți de APDT Timiș.

Harta cu cele 15 trasee este disponibilă și în format digital pe aplicația Discover Timiș https://discovertimis.com/ro/places?cat_type=traseu-biciclete_1530605704

Harta va fi distribuită în format fizic prin intermediul centrelor de informare turistică din Timișoara și județ, al cluburilor de cicloturism și al industriei ospitalității locale.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole