CJ Timiș demarează un nou proiect al PSDobra – centrul de legume și fructe de la Tomnatic

CJ Timiș anunță că încep lucrările la centrul de legume și fructe de la Tomnatic, un proiect moștenit pe tavă de la fosta administrație PSDobra, dar pe care l-a care nu au reușit un an și jumătate să dea drumul la lucrări, ca dovadă a incompetenței în care este învăluită conducerea penelistă.

“Primul centru de legume și fructe construit în regim public din județul nostru a intrat oficial în lucru. Etapele de întocmire a documentației au fost depășite, astfel că se poate lucra efectiv la ridicarea centrului. Întreg contractul, de proiectare și execuție, se ridică la aproape 20.6 milioane lei și include și dotarea cu echipamente, precum linii de sortare, colectare, refrigerare etc. Antreprenorul are la dispoziție 20 de luni pentru a preda obiectivul, însă se vor depune toate eforturile pentru comprimarea acestui termen. Investiția este amplasată pe un teren de 11.500 mp, iar costurile cu utilajele și echipamentele tehnologice se ridică la peste un milion de euro“, se arată într-un comunicat de presă.

Centrul de legume și fructe vine în sprijinul micilor producători din zona Gottlob – Lovrin – Tomnatic, inclusiv a celor din comunele învecinate, Lenauheim, Comloșu Mare, Teremia Mare, Sânpetru Mare, Periam, Pesac, Variaș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole