CJ Timiș a cheltuit doar 10% din banii previzionați pe infrastructură, susține liderul de grup al consilierilor PSD, Alexandru Iovescu

Liderul de grup al consilierilor PSD, Alexandru Iovescu, acuză din nou administrația PNL a CJ Timiș de incompetență.

Execuția bugetară pe primul trimestru al anului 2023 la capitolul transporturi a CJ Timiș este dezastruoasă, doar 10% din banii previzionați pe infrastructură au fost cheltuiți“, susține liderul de grup al consilierilor PSD, Alexandru Iovescu.

Asta în condițiile în care infrastructura județului este într-o stare din ce în ce mai proastă, șoferii își rup mașinile în fiecare zi, pe drumurile județene și administrația liberală stă și așteaptă să vadă cum se trezesc liderii ei în fiecare dimineață. În funcție de asta, decide dacă cumva se mișcă vreun deget și în județ. Am aflat astăzi, în plenul Consiliul Județean Timiș, că adresa făcută de Primăria Racovița către CJ Timiș, de mai bine de o lună, prin care se solicită preluarea DC 143, nu a primit nici până astăzi răspuns. Am asistat cu toții, stupefiați, la răspunsurile date de directorul Direcției de Drumuri din CJ Timiș, care, senin, ne informa cum solicitările de preluare venite din județ, sunt decise fără niciun criteriu obiectiv, doar în baza prioritizării de către șefii liberali ai CJ Timiș“, a declarat Alexandru Iovescu.

Pe 18 aprilie, redacția noastră a prezentat faptul că drumurile județene din Timiș au ajuns sub comanda unui fost militar – fost șef la transfuzii sanguine și resurse umane, colecționar de monede de aur.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole