Cinci ștranduri și piscine din Timiș avertizate în privința calității apei

Cinci ștranduri și piscine din Timiș au primit avertismente de remediere din partea Direcției pentru Sănătate Publică, în special în privința calității apei.

Inspectorii sanitari au început, din iulie, să verifice ștrandurile, piscinele, pensiunile și hotelurile din județ.

15 astfel de unități de agrement au fost verificate și au fost aplicate cinci sancțiuni contravenționale sub forma de avertismente de remediere.

În cele mai multe dintre locații, au fost probleme în ceea ce privește calitatea apei, iar un avertisment a fost acordat pentru utilizarea de biocide cu etichetă deteriorată.

Ținta DSP Timiș, transmite Radio Timișoara, este să verifice cinci ștranduri, trei baze de agrement și zece unități de cazare pe săptămână.

Se verifică aprovizionarea cu apă, spațiile de cazare și normele de igienă ale blocurilor alimentare, spălătoriilor, sălilor de mese, dar și cum sunt depozitate deșeurile.

13 focare active de Covid-19 în Timiș

Direcția de Sănătate Publică Timiș anunță că la aceasta dată, la nivelul județului sunt 13 focare active de Covid-19 și se află în supraveghere epidemiologică. A fost stins unul dintre…

21 de focare active de Covid-19 în Timiș

Direcția de Sănătate Publică Timiș a anunțat că la aceasta dată, la nivelul județului sunt 21 focare active și se află în supraveghere epidemiologică. A fost declarat închis focarul din…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole