Cetățenii din Șag, nemulțumiți de rețeaua electrică. Enel recomandă celor care au de suferit de pe urma întreruperilor de curent să se adreseze companiei în vederea despăgubirilor

Primarul comunei Șag, Flavius Roșu, a declarat astăzi că la nivelul comunității există o mare nemulțumire în privința problemelor create de rețeaua electrică.

În acest sens edilul a organizat o întâlnire cu reprezentantul Enel Distribuție din Timiș pentru a găsit soluții la problemele generate de întreruperile repetate de curent.

Astăzi am avut la Primărie, o întâlnire cu Managerul unității teritoriale Timiș- Enel Distribuție, domnul Jurca Viorel.  Am trecut in revista problemele cu care ne confruntam la Șag, din punctul de vedere al alimentarii cu energie electrica.  Au fost menționate de domnul manager Jurca Viorel investițiile realizate de companie in Sag, in perioada 2021-2022, in suma de 6 milioane de lei.  Am fost asigurați ca in decurs de 6 luni, o serie de investiții vor remedia situațiile apărute in urma deteriorării rețelei, din cauza diferitelor fenomene meteo apărute in ultima perioada. ( 18 stâlpi de înaltă tensiune, etc)“, a spus Flavius Roșu.

Cetățenii care au de suferit de pe urma întreruperilor de curent trebuie să se adreseze companiei Enel pentru despăgubiri.

De asemenea am discutat despre o serie de soluții tehnice concrete pe care compania le are in vedere  pentru a fi bugetate in următorii ani, Șagul fiind prioritar pentru Enel Distribuție. Aceste investiții sunt foarte importante pentru rețeaua de distribuție ce include si localitatea noastră. Am punctat de asemenea si nemulțumirea cetățenilor a căror aparate electrocasnice au fost defectate de desele întreruperi in furnizarea energiei electrice. Recomandarea a fost ca persoanele in cauza sa se adreseze direct companiei Enel, in vederea despăgubirilor. In ceea ce privește domeniul public, Primăria, in baza atribuțiilor pe care le are, va interveni la toaletarea arborilor, astfel încât liniile electrice sa fie protejate“, a mai precizat primarul din Șag.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole