Centura Timișoara Sud – se lucrează la kilometrul 0, zona Freidorf

Conform unei informări a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara în cursul lunii februarie, antreprenorul de pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud (VOTS) s-a axat pe realizarea structurii viitorului pasaj din zona Freidorf, unde este kilometrul 0 al centurii.

“Pe primul kilometru al acestui sector se va amenaja un sens giratoriu între VOTS, str. Paul Morand și un acces la unitățile economice din zona industrială, precum și un pasaj peste drumul județean dintre Timișoara și Sânmihaiu Român. Alte lucrări executate pe șantier în ultima perioadă: relocări de rețele de medie tensiune în zona Rudicica – Moșnița Nouă, relocare de rețele de telecomunicații, precum și rețele de apă și canal, lucrări la terasamente, umpluturi de pământ la viitorul nod rutier cu DN – 6 Calea Lugojului“, se arată într-un comunicat de presă.

La ultima sa vizită oficială la Timișoara, ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu, se declara tot nemulțumit de stadiul lucrărilor.  

“O nouă verificare a lucrărilor pe șantierul Variantei Ocolitoare Timișoara Sud. Sunt nemulțumit de evoluția lucrărilor. În două săptămâni s-au montat doar 22 de grinzi! Vreau monitorizarea proiectului de DRDP Timișoara. Peste 2 săptămâni voi reveni să verific șantierul, în alt punct – Freidorf-Utvin“, a declarat ministrul pe 5 februarie. De atunci au trecut mai mult de două săptămâni și Grindeanu, nu-i.

Pompierii din Satchinez beneficiază de noi dotări

Primăria Satchinez anunță că pompierii voluntari din comună au primit dotări noi de intervenție după implementarea unui proiect european. “Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul Primăriei comunei Satchinez…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole