Centura Timișoara Sud – s-a turnat stratul de bază pe un sector dintre zona Freidorf, DN 59 Timișoara – Șag, precum și între Moșnița Veche și Ghiroda

DRDP Timișoara informează că lucrările la Centura Timișoara Sud sunt încă în plină desfășurare, iar muncitorii sunt prezenți pe mai multe sectoare.

“Antreprenorul de pe șantierul variantei de ocolire Timișoara Sud a extins, în prima parte a lunii noiembrie, sectoarele unde s-a așternut primul strat de asfalt și a efectuat lucrări pregătitoare realizării structurii rutiere. Astfel, s-a turnat stratul de bază pe un sector dintre zona Freidorf și DN 59 Timișoara – Șag, precum și între Moșnița Veche și Ghiroda. În această perioadă s-au executat și lucrări la terasamente pentru amenajarea sensului giratoriu de la DN 59 și la bretelele de acces la conexiunea cu DN 6 Timișoara – Lugoj, precum și la cele două pasaje, unul peste calea ferată din zona satului Chișoda și al doilea din zona Moșnița Nouă (calea ferată Timișoara – Buziaș). Alte lucrări au mai fost făcute la podețe și pasaje, la rigole, rețele de irigații, consolidări de teren, decofrări, reprofilări de taluz“, transmite Drecția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara, într-un comunicat de presă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole