Centura Timișoara Sud – Dorinel Umbrărescu s-a apucat de treabă – îndepărtează buruienile crescute în urma lui Sorin Grindeanu

Direcția Regională de Drumuri și Poduri Timișoara a informat că pe 7 iulie a fost emis Ordinul de începere a lucrărilor rest de executat la Varianta de Ocolire Timișoara Sud.

Ieri, 19 iulie, instituția a precizat că noul constructor, firma UMB Spedition, a lui Dorin Umbrărescu, s-a apucat de treabă prin îndepărtarea buruienilor crescute în urma lui Sorin Grindeanu.

Pe șantierul centurii de ocolire Timișoara Sud, echipele antreprenorului fac lucrări pregătitoare pentru continuarea lucrărilor: îndepărtarea vegetației, nivelare și decopertare. În zona Urseni, se așterne și se compactează balast“, arată DRDP Timișoara.

Noul antreprenor este Asocierea SA & PE Construct SRL & SPEDITION UMB SRL & TEHNOSTRADE SRL. Valoarea totală a contractului este de 383.844.478,02 lei.

Varianta de Ocolire Timişoara Sud (DJ 591 – DN 59 – DN 6) are 25,690 km. Beneficiarul lucrării este Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A prin DRDP Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole