Căsuța Piticilor – un nou weekend de poveste la Institutul Francez

În perioada 10-12 septembrie este sărbătoare pentru cei mici!

Se anunță un nou weekend de poveste la Institutul Francez: cea de-a 10-a ediție a Festivalului Căsuța Piticilor!

Timp de două zile, grădina Institutului va fi locul de referință pentru copiii de la 6 luni la 14 ani și părinții acestora! Va fi o ediție aniversară, așadar am pregătit o mulțime de surprize și spectacole inedite!

Muzica este ingredientul de bază al acestei ediții! Fiecare seară a festivalului se va încheia cu câte un spectacol muzical, care va aduce zâmbete și voie bună! Vineri seară, de la ora 19:00, vă invităm la un concert pentru întreaga familie, Musiques du monde et percussions, susținut de compania Intermezzo din Franța. Sâmbătă, de la ora 19:00 și duminică, de la ora 18:00, participanții la festival sunt așteptați la un spectacol inedit, ideal pentru copii și părinți: ciné-concertul Micuța Cârtiță, prin care cei mici vor descoperi lumea înconjurătoare prin intermediul muzicii. Chiar și cei mai tineri participanți vor beneficia de un spectacol organizat exclusiv pentru ei: spectacolul muzical interactiv Ça va avea loc sâmbătă și dumincă de la ora 10:30 și se adresează în special copiilor cu vârste cuprinse înter 10 luni și 6 ani.

Imagine indisponibilă - Buletin de Timișoara

Minibuzele școlare revin de luni pe traseu

Odată cu reluarea cursurilor în școli, Societatea de Transport Public Timișoara scoate minibuzele școlare pe traseu. „Începând de luni, 08.11.2021, odată cu reluarea cursurilor în învăţământul preuniversitar, elevii care studiază…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole