Castelul de Apă din cartierul Iosefin – video mapping sâmbătă seara, de la ora 20:00

Primăria Municipiului Timișoara și Asociația Prin Banat vă invită astăzi, la un performance de video mapping organizat la Castelul de Apă din cartierul Iosefin.

Acest performance de video mapping este un prim pas în activitatea de revitalizare culturală a monumentului istoric. El se desfășoară în paralel cu lucrările de restaurare, care au început în toamna trecută, și își propune să le prezinte timișorenilor, și nu numai, proiectul care va transforma vechiul Turn de apă din Iosefin în centru cultural.

“Proiecția are loc seara, între orele 20 și 22. Lucrările de video-mapping care vor „curge” pe fațada Castelului de Apă sunt semnate de artiștii multimedia Tina Malajmare, Eugen Neacsu (Electronic Resistance), Cristian Vaduva (KAZE MEDIA) și Lucian E. Matei (Noiseloop Studio). Coloanele sonore sunt create de Horvath Octavian-Nicolae și Adrian Marian (Psihodrom) și PUNKU“, spun reprezentanții Prin Banat.

Proiectul de refuncționalizare a Turnului de apă din Iosefin este finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA și este implementat de Primăria Municipiului Timișoara, în calitate de promotor de proiect, alături de Asociația Prin Banat, în calitate de partener.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole