Carantină de noapte, în weekend, pentru Timișoara, Giroc, Ghiroda, Otelec, Parța și Șag. Alte cinci localități intră în carantină totală

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit astăzi pentru a aproba noile anexe din cauza ratei de infectare cu Covid-19 care tot crește. Noile măsuri se vor aplica începând de mâine. La Timișoara intră în vigoare carantina de noapte în weekend, magazinele se închide la ora 18, iar de la ora 20 oamenii nu mai pot să iasă pe stradă fără declarație pe proprie răspundere, tot în weekend. Restricțiile de circulație sunt pentru cei nevaccinați. Cinci localități intră în carantină de noapte pe tot parcursul săptămânii.

„UAT-urile Dudeștii Noi, Dumbrava, Dumbrăvița, Moșnița Nouă și Pădureni au fost trecute  pe anexa 1, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 7,5/1000 de locuitori.

Municipiul Timișoara, alături de UAT-urile Giroc, Ghiroda, Otelec, Parța și Șag au fost trecute  pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 6/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori.

UAT-urile Biled, Brestovăț, Giera, Jamu Mare, Margina, Gătaia, Recaș, Racovița, Șandra și V.V.Delamarina au fost trecute pe anexa 3, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 6/1000 de locuitori.

UAT-urile Foeni, Ghilad, Iecea Mare, Jebel, Nădrag, Făget, Pesac, Pișchia, Satchinez, Tormac, Vălcani și Voiteg au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori”, transmite Prefectura Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole