Călin Dobra și-a luat “adio” de la colegii din administrația locală? Mesajul codat transmis de fostul președinte al CJ Timiș

Fostul președinte al CJ Timiș, Călin Dobra, a postat astăzi pe Facebook un mesaj extrem de ciudat, care sună ca un “adio” pe care l-a luat de la colegii din administrația locală și județeană.

“Urez succes aleșilor județului în executarea programelor și proiectelor pentru Timiș și timișeni!”, așa își încheie Călin Dobra postarea.

Mesajul vine în contextul în care în mediul politic se vorbește de vreo trei luni de o “iminentă” numire într-o funcție guvernamentală, cel mai probabil de secretar de stat.

De altfel, conform unor surse politice BPJ al PSD Timiș a și votat cu ceva timp în urmă propunerea ca fostul șef al administrației județene să fie nominalizat într-o asemenea demnitate publică, la fel cum ar fi votat și eventuala sa desemnare ca vicepreședinte al CJ Timiș.

La votul în BPJ nu s-a specificat însă domeniul pe care ar fi urmat să fie numit, însă fiind un vechi om de administrație, deci cu o polivalență demnă de un fost sportiv, pesemne că nu se îndoiește nimeni de capabilitățile sale profesionale, deci se presupune că se pricepe la orice, dar surse convergente spun că în ultima perioadă se vorbește intens despre Ministerul Agriculturii.

Postarea de pe Facebook începe și mai ciudat, cu un mesaj despre bugetul județului și proiectele CJ Timiș, însă cu strania alipire a actualului vicepremier Sorin Grindeanu de proiectele de la “județ” din mandatul trecut, când a ocupat funcția de președinte doar șase luni, și la nivelul opiniei publice și-a legat numele de un singur proiect, cântarul fix de pe drumul spre Lipova. Sau, poate, la Consiliul Județean a fost și un alt președinte în perioada 2017-2020 decât cel în post și asta dorește să transmită Călin Dobra.

“Am votat bugetul pe 2022 al județului Timiș, nici nu aveam cum să nu o fac, reprezintă în cea mai mare măsură proiecte din mandatul 2016-2020, adică mandatul Grindeanu-Dobra! Sunt proiecte care vor aduce județului Timiș beneficii majore, pe care, în mandatul trecut, le-am gândit, proiectat și pus în practică împreună cu aparatul de specialitate. Ca exemple, enumăr doar câteva: Centrul de legume – fructe de la Tomnatic, bazinul de înot de la Jimbolia, Centrul Speranța, noua maternitate din Timișoara”, a scris Călin Dobra.

Oare ce a vrut totuși să spună autorul?

Recomandările noastre

Cele mai citite articole