Călin Dobra, fost președinte al CJ Timiș: mutarea stâlpilor din Dumbrăvița blocată de doi stâlpi – Dominic Fritz și Alin Nica

Fost președinte al CJ Timiș, Călin Dobra, consideră că eventuala blocare a proiectului de extindere a drumului județean Timișoara-Dumbrăvia-A1 la patru benzi sau mai grav, pierderea  banilor europeni se datorează celor doi stâlpi din administrație, Dominic Fritz și Alin Nica.

”Alianța” Fritz&Nica, formată din doi ”stâlpi” ai administrației, pune în pericol un proiect vital pentru întreg vestul țării – spune Călin Dobra.

”Chiar dacă am fost în opoziție politică cu Nicolae Robu, el din calitatea de primar al Timișoarei, eu din cea de președinte al Consiliului Județean Timiș, nu am pus în niciun moment în pericol vreun proiect finanțat din fonduri europene, vital nu doar pentru județ ci și pentru întreg vestul țării.

Ceea ce fac acum primarul Timișoarei și președintele C.J. Timiș cu proiectul de lărgire la 4 benzi a drumului județean care traversează comuna periubană Dumbrăvița, poate să fie catalogat în mai multe feluri, dar în câteva cuvinte: ignoranță, neștiință și indolență!

Faptul că riscăm să pierdem fondurile pentru un așa proiect, din cauză că ei nu reușesc să mute niște stâlpi sau să prezinte un proiect tehnic, arată cât sunt de amatori și de neinteresați de prioritățile timișenilor!

În astfel de momente se vede că alianța celor două partide nu are în vedere interesul oamenilor ci că a fost una de conjunctură. Dacă se pierde finanțarea pe proiectul de lărgire la 4 benzi a drumului județean care traversează Dumbrăvița și duce spre nodul de urcare pe autostrada A1 de la Giarmata, toată răspunderea aparține stimabililor din fruntea administrației timișene și timișorene!”, consideră Călin Dobra.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole