Buziaș, Fibiș, Secaș, Moravița și Bucovăț intră în carantină de noapte și în timpul săptămânii. Opt unități de învățământ din județ trec în online

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență s-a întrunit astăzi în ședință pentru a aproba hotărârea în baza căreia s-au actualizat anexele din cauza ratei de infectare cu Covid-19 care crește pe zi ce trece. Astfel, Buziaș, Fibiș, Secaș, Moravița și Bucovăț trec la carantină de noapte și pe timpul săptămânii. De asemenea, s-a hotărât ca opt unități de învățământ să treacă în online.

„UAT-urile Buziaș, Fibiș, Secaș, Moravița și Bucovăț au fost trecute  pe anexa 1, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 7,5/1000 de locuitori. UAT-urile Jimbolia, Biled, Criciova, Voiteg au fost trecute pe anexa 2, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 6/1000 de locuitori și mai mică de 7,5/1000 de locuitori. UAT-urile Făget, Bara, Beba Veche, Lovrin,  Checea, Orțișoara, Sacoșu Turcesc  au fost trecute pe anexa 3, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 3/1000 de locuitori și mai mică de 6/1000 de locuitori. UAT-urile Comloșu Mare, Periam, Darova au fost trecute pe anexa 4, cuprinzând UAT-urile cu rata de infectare mai mare de 2/1000 de locuitori și mai mică de 3/1000 de locuitori”, transmite Prefectura Timiș.

Măsurile adoptate se vor aplica începând de mâine, 7 octombrie.

Unitățile de învățământ care trec în online sunt: Grădinița cu Program Prelungit Becicherecu Mic, Școala Gimnazială Biled, Școala Primară Dragșina, comuna Chevereșu Mare, Liceul Teoretic Gătaia, Școala Gimnazială Bulgăruș, comuna Lenauheim, Grădinița cu Program Normal Grabaț, comuna Bulgăruș, Școala Gimnazială Carani, comuna Sânandrei, Grădinița cu Program Normal Covaci, comuna Sânandrei.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole