Blocuri de stâncă au căzut pe un drum național din vestul țării

DRDP Timișoara informează că în ultimele 24 de ore pe drumurile naționale au acționat 127 de utilaje care au împrăștiat peste 700 de tone de material antiderapant.

Drumarii au intervenit și pentru îndepărtarea de pe șoseaua care leagă Oravița de Bozovici a unor stânci căzute de pe versanți.

“Un număr de 127 de autoutilaje au patrulat și acționat pe drumurile naționale din vest și pe autostrada #A1 în cursul nopții trecute. Au fost răspândite peste 730 de tone de material antiderapant. 40 de autoutilaje au acționat în județul Caraș-Severin, cu 170 de tone de antiderapant. Pe raza județului Timiș, au fost 32 de utilaje și s-au răspândit peste 260 de tone de antiderapant. În județul Arad s-a intervenit cu 19 utilaje și 100 tone antiderapant, iar în județul Hunedoara, cu nouă utilaje și 33 de tone antiderapant. Pe autostrada A1 au fost în acționare 32 de utilaje, cu peste 260 de tone de antiderapant. O altă intervenție din cursul nopții a fost pe DN 57B, între Oravița și Bozovici, pentru îndepărtarea de pe carosabil a unor blocuri de stâncă. Intervenția a fost realizată de SDN Caransebeș“, se arată într-un comunicat al DRDP Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole