Biletele la Filarmonica Banatul, vândute la librărie sau hypermarket

Filarmonica Banatul Timișoara vrea să atragă cât mai spectatori la concertele sale. Astfel, timișorenii pot cumpăra bilete pentru evenimentele Filarmonicii Banatul de la unele librării și hypermarketuri.

V-ați gândit vreodată că, pe lângă alimente, articole vestimentare, obiecte de uz casnic ori cărți ați putea să adăugați în coșul de cumpărături și bilete la concertele organizate de Filarmonica Banatul Timișoara? De acum, le găsiți și în librăriile Cărturești și hypermarketurile Carrefour din oraș. Această opțiune este posibilă în baza parteneriatelor dintre acestea și myticket.ro, platforma pe care sunt puse în vânzare și biletele la evenimentele noastre„, transmite Filarmonica Banatul Timișoara.

 Oricine dorește să cumpere un tichet la concertele Filarmonicii Banatul Timișoara o poate face, simplu, solicitând la casieriile librăriilor Cărturești din Piața Victoriei și Iulius Mall un bilet pentru concertul dorit sau unui angajat al punctului de relații cu clienții din rețeaua hypermarketurilor Carrefour din Timișoara.

Prețul de vânzare este același ca și în casieria Filarmonicii Banatul Timișoara, fără niciun comision suplimentar, iar contravaloarea poate fi achitată în numerar sau cu cardul.

 De asemenea, bilete pentru concerte pot fi achiziționate online de pe site-ul Filarmonicii Banatul Timișoara și de la casieria instituției, de luni până vineri, între orele 10:00 – 13:00, și cu o oră înainte de eveniment.

PROGRAM. Timișoara 2023 – Festival Nautic, VideoArt Garden la Cazarma U, Festivalul Plai 18,  expoziție la Faber, Noaptea albă a filmului românesc

În perioada 𝟗-𝟏𝟓 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, Timișoara găzduiește numeroase evenimente culturale și educaționale, captivante pentru toate preferințele și grupele de vârstă. Mai multe detalii puteți regăsi în 𝐂𝐚𝐥𝐞𝐧𝐝𝐚𝐫𝐮𝐥 𝐂𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐚𝐥. ✨𝐒𝐚𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆, 𝟗 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞:…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole