Bețivii și drogații nelipsiți de pe șoselele din Timiș

Polițiștii timișeni au prins mai mulți șoferi beți și drogați pe șoselele din județ. Aceștia s-au ales cu dosare penale.

Joi, 23 iunie, în jurul orei 12:00, polițiștii rutieri au oprit pentru control pe strada Iuliu Grozescu, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 61 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.83 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”. 

Tot joi, în jurul orei 03:30, polițiștii rutieri au oprit pentru control pe strada Cluj, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 26 de ani. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.73 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului”.

Ieri dimineață, în jurul orei 08:00, polițiștii au depistat pe DN59, în localitatea Șag, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, care ar fi condus sub influenața substanțelor psihoactive.

De asemenea, azi noapte, în intervalul orar 00:30 – 03:20, polițiștii rutieri din Lugoj au depistat pe străzile Padeșului și Ion Huniade, doi tineri, în vârstă de 23 și 32 de ani, care ar fi condus sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest a rezultat că tinerii ar fi consumat substanțe psihoactive, aceștia fiind conduși la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorilor auto, au fost întocmite dosare penale pentru „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole