Bătaie în centrul Timișoarei, în urma unui conflict spontan – trei bătăuși au fost reținuți

Polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au reținut duminică doi bărbați, în vârstă de 28 și 33 de ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Duminică, în jurul orei 03:45, polițiștii din cadrul Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe bulevardul Regele Ferdinand I, din municipiul Timișoara, are loc un conflict între mai multe persoane.

„Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că, în urma unui conflict spontan, trei bărbați, în timp ce se aflau în fața unui restaurant situat pe bulevardul Regele Ferdinand I, au fost agresați fizic de alti doi bărbați, în vârstă de 28 și 33 de ani, pe care nu îi cunoșteau. Cei doi bărbați, în vârstă de 28 și 33 de ani, au fost conduși la sediul secției de poliție pentru audieri, ulterior, în urma probatoriului administrat în cauză, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Bănuiții au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș”, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole