Bărbat reținut pentru înșelăciune și delapidare. A cauzat un prejudiciu de 70.000 de lei

Polițiștii din Timișoara au pus în executare un mandat de aducere cu privire la un bărbat, în vârstă de 30 de ani, bănuit de săvârșirea infractiunilor de înșelăciune în formă continuată ( 4 acte materiale ) și delapidare în formă continuată ( 3 acte materiale ), cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 70.000 lei . Acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, urmând să fie prezentat magistraților în vederea dispunerii unei măsuri preventive .

“În fapt, în perioada 31 august – 19 octombrie, bărbatul ar fi contactat persoanele care puneau spre vânzare telefoane mobile pe platformele online, după care ar fi emis ordine de plată fictive, în baza cărora persoanele vătămate puneau la dispoziție bunurile (telefoane), așteptând ulterior, să le fie virate în conturi sumele de bani”, transmite IPJ Timiș.

De asemenea, în aceeași perioadă, bărbatul s-ar fi angajat la un magazin de telefonie mobilă din Arad, cu scopul de a delapida societatea angajatoare, sustrăgând bunuri și valori monetare în valoare de aproximativ 51.000 de lei.

Faptele ar fi fost comise în municipiile Timișoara și Arad, fiind cauzat un prejudiciu total în valoare de aproximativ 70.000 lei.

În urma probatoriului administrat în cauză, bănuitul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș, urmând, ca în cursul acestei zile să fie prezentat magistraților în vederea dispunerii unei măsuri preventive .

Recomandările noastre

Cele mai citite articole