Bărbat împușcat mortal la o partidă de vânătoare neautorizată în apropiere de Crivina

Polițiștii Secției 6 Rurale Găvojdia au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că, în apropierea localității Crivina, un bărbat ar fi fost împușcat cu o armă de vânătoare.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 56 de ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare neautorizată, în apropierea localității Crivina, ar fi împușcat accidental un alt bărbat, în vârstă de 50 de ani, care participa la vânătoare, rezultând din nefericire decesul acestuia. La fața locului au fost găsite două arme de vânătoare și mai multe cartușe, acestea fiind confiscate și ridicate în vederea continuării cercetărilor. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei doi bărbați nu dețineau permise de port armă„, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole