Timiș: un bărbat de 68 de ani ar fi filmat acte de agresiune sexuală asupra unei fete de 17 ani, care se afla în plasament de la vârsta de 5 ani

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timișoara, documentează activitatea infracțională a unei persoane bănuite de pornografie infantilă.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada 2021 – 2022, un bărbat, în prezent în vârstă de 68 de ani, ar fi filmat cu ajutorul telefonului mobil actele de agresiune sexuală a unei victime, în prezent în vârstă de 17 ani, care se afla în îngrijirea acestuia, fiind dată în plasament de la vârsta de 5 ani. Bărbatul este în stare de arest preventiv în altă cauză, fiind trimis în judecată la data de 5 octombrie 2022 de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara, pentru comiterea infracţiunii de agresiune sexuală asupra a două persoane vătămate minore”, transmite IPJ Timiș.

Acţiunea beneficiază de sprijinul lucrătorilor din cadrul Penitenciarului Timişoara, precum și al jandarmilor din cadrul G.M.J. Timișoara şi I.J.J. Timiş.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole