Au revenit șoferii drogați și beți în vizorul polițiștilor. În această noapte au prins 2

Polițiștii timișeni au depistat în județ doi tineri care au comis infracțiuni rutiere. Unul era drogat, celălalt puțin beat și fără permis de conducere. Cei doi s-au ales cu dosare penale.

În jurul orei 00:10, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Timiș au oprit pentru control pe strada Aleea Sportivilor din Timișoara, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani. În urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat faptul că acesta se afla sub influența substanțelor psihoactive. A fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

În jurul orei 04:25, polițiștii din Sânnicolau Mare au depistat, pe strada Calea lui Traian, un tânăr, în vârstă de 23 de ani, care conducea o autoutilitară sub influența băuturilor alcoolice. În urma verificărilor efectuate în baza de date a reieșit faptul că tânărul, în vârstă de 23 de ani, nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice” și „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole