Aquatim: joi, între orele 8-20, se va executa o conectare de conducte la intersecția Căii Torontalului cu strada Grigore Alexandrescu și la intersecția străzii Amurgului cu Calea Aradului – se va întrerupe furnizarea apei pe mai multe străzi

Joi, 7 septembrie, între orele 8-20 se va executa o conectare de conducte la intersecția Căii Torontalului cu strada Grigore Alexandrescu, informează Aquatim.

Lucrările fac parte din „CL 12, Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 1”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Grigore Alexandrescu (între Calea Torontalului și Calea Aradului), George Ardelean, Johann Wolf, Martin Gemeinhardt, Ioan Anton, Vasile Loichiță, Nicolae Table, Ion Flueraș, Pelbartus, Augustin Coman, pe toate străzile din zona Metro 2, precum și la Parcul Industrial, Clinica Centrul inimii Rocordis, Metro 2, Agil, Registrul Auto și Lidl.

Tot pe 7 septembrie, în același interval orar, 8-20, se va executa o conectare de conducte și la intersecția străzii Amurgului cu Calea Aradului. Lucrările fac parte din „CL 12, Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 1”, iar pe durata lor consumatorii nu vor fi afectați.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole