Aquatim: joi, 21 martie, între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii – presiune scăzută la Moșnița Nouă și Moșnița Veche – Joi și vineri spălări de rețele la Găvojdia, Ohaba-Forgaci, Lugojel și Sinersig

Compania Aquatim informează că joi, 21 martie, între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Giarmata Vii, pe străzile Teilor, Platanului, Pelicanului, Cocorului, Berzei și Privighetorii, pentru executarea unei conectări de conductă pe strada Teilor.

Tot joi, între orele 9-16 presiunea va fi scăzută în Moșnița Nouă și Moșnița Veche pentru lucrări la Gospodăria de Apă. Joi și vineri se va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități. Pe durata lucrărilor presiunea va fi scăzută, după cum urmează: pe 21 martie, între orele 9-14, în Găvojdia și Ohaba-Forgaci, iar pe 22 martie, între orele 9-14, în Lugojel și Sinersig.Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție“, arată compania.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole