Prefectura Timiș: se distribuie tichetele de masă pentru cei vaccinați între 1 ianuarie – 28 februarie 2022

Nucleul de vaccinare Timiș a început să distribuie tichete de masă și pentru persoanele care s-au vaccinat între 1 ianuarie -28 februarie 2022 cu schemă completă, anunță Prefectura Timiș.

“Până acum erau eligibili doar cei cu schemă completă efectuată între septembrie – decembrie 2021.Este vorba doar de cei vaccinați la centrele închise în municipiul Timișoara: FITT, Gara de Nord Timisoara, INCUBOXX, MEDLIFE, MUZEU TRANSPORT PUBLIC, SP CFR, VOX. Schemă completă înseamnă doza 2 la Pfizer, Moderna sau Astra-Zeneca, ori doza unică J&J. Tichetele pot fi distribuite doar în perioada de 6 luni după efectuarea schemei complete. După această perioadă ele vor fi redistribuite de D.S.P.“, se arată într-un comunicat al Prefecturii Timiș.

Pentru cei vaccinați în afara Timișoarei, tichetele de masă se distribuie de către primăriile care au înființat Centre de Vaccinare pe raza localității lor.

Centre de Vaccinare din Timișoara – Iulius Mall, Drive-THRU Selgros, Drive-THRU Shopping City Mall și Bega Tehnomet – funcționează în continuare și distribuie tichetele de masă pentru persoanele vaccinate acolo.

A murit actorul Jean Paul Belmondo

Talent, energie, insolență, umor: avea totul pentru a seduce… și a făcut-o în filme, pe scenă, în viață. Actorul Jean Paul Belmondo s-a stins din viață la 88 de ani,…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole