Aquatim a luat locul I în Topul Național al Firmelor – societatea a făcut în ultimii ani investiții de peste 400 de milioane de euro

Aquatim a urcat pe podium și anul acesta, în Topul Național al Firmelor, organizat de Camera de Comerț și Industrie a României, adjudecându-și, din nou, locul I la categoria Întreprinderi Mari, domeniul  „Captarea, tratarea și distribuția apei”.

Topul Național al Firmelor este un reper pentru mediul de afaceri, un clasament al celor mai competitive companii din România. Evenimentul reunește firmele cu rezultate deosebite în domeniul şi grupa de mărime în care activează, cât şi personalități de marcă ale mediului economic şi de afaceri, politico-administrativ, diplomatic, academic, mass media.

Prin intermediul acestui barometru al eficienței în afaceri și prin situarea în rândul celor mai performante companii din România, Aquatim transmite un semnal important în piaţă, de seriozitate, profesionalism şi competenţă.

Axându-se pe siguranţa şi confortul clienţilor, dar şi pe protecţia mediului, prin intermediul programelor de asistență financiară nerambursabilă, prin împrumuturi de la instituții bancare și resurse proprii, Aquatim a făcut în ultimii ani investiții de peste 400 de milioane de Euro în infrastructura de apă și canalizare din aria sa de operare, demonstrând un potențial uriaș de dezvoltare, care generează sume importante de bani și poate juca un rol de multiplicare în economia regională.

Dr. Ing. Ilie Vlaicu, directorul general al societății Aquatim, spune că ”plasarea pe prima poziţie în topuri importante, regionale şi naţionale ne onorează, dar ne și motivează să menținem aceleași standarde ridicate care ne-au adus pe cea mai înaltă treaptă a podiumului”.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole