Apa cu aur din Munții Banatului îi va încânta arabii din Dubai

AUR’A, apa de aur a Banatului, va străluci la Dubai pentru 25 de milioane de oameni din întrega lume.

Expoziția Mondială care se desfășoară anul acesta în Emiratele Arabe Unite, Expo 2020 Dubai, are 190 de participanți oficiali, țări și organizații internaționale, se desfășoară în perioada 1 octombrie 2021 – 31 martie 2022.

În pavilionul României va fi prezentă și AUR’A într-o secțiune specială dedicată apelor românești, cunoscut fiind faptul că România are o bogăție excepțională și o resursă prețioasă – apa – 60% dintre izvoarele Europei, conform unor studii, fiind pe teritoriul țării noastre.

”Reprezentarea României la un așa nivel, prin apele excepționale care au faimă în lumea întreagă, este o chestiune de prestigiu și de mândrie. Prețioasa resursă fără de care nu putem trăi este mult mai importantă decât toate pietrele prețioase sau decât cele mai sofisticate tehnologii. Ne bucurăm de alegerea făcută de oficialii MAE și suntem la rândul nostru foarte onorați și încântați că putem prezenta apa noastră, Miracolul din Munții Banatului cum ne place să o numim, la un eveniment de o asemenea anvergură. Reprezentarea României a fost întotdeauna pentru noi, oricunde am ajuns în lume, o chestiune de suflet, de mândrie și de apartenență”, spune managerul general al companiei AUR’A MINERAL WATER, Horațiu Rada.

Pavilionul României, care ilustrează simbolic operele unor creatori români din domeniile artistic și al cercetării științifice, precum Constantin Brâncuși, George Enescu, Grigore Antipa și Nicholas Georgescu-Roegen, va îngloba și interconecta o serie de teme secundare: turism, apă, tehnologie și educație, componente reprezentative pentru România, ilustrate într-o nouă perspectivă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole