Angajații din Mall vor fi scoși să lucreze la iarbă verde. Dominic Fritz merge la Iulius Gardens să vadă beneficiile lucrului în aer liber

Angajații din Iulius Town Timișoara, vor fi scoți marți, 21 iunie 2022, la Outdoor Office Day în Iulius Gardens, acțiune ce face parte din seria de evenimente Meaning and Fusion of Work.

“Evenimentul își dorește să aducă împreună oamenii și companiile care lucrează în Iulius Town și să lucreze câteva ore în Iulius Gardens, experimentând în acest fel beneficiile lucrului în aer liber: ședințe sau discuții în aer liber, lucrul dintr-un spațiu alternativ în grădină sau pe terasă, pauza de cafea înlocuită de o plimbare în natură, drumul spre birou poate fi parcurs pe jos sau cu mijloace de transport alternative, prin parc sau zone verzi“, se arată într-un comunicat de presă.

Chiriașii clădirilor United Business Center care s-au înscris la acest eveniment, vor avea spații proprii în care să își întâmpine angajații ce aleg să lucreze de afară câteva ore.

“În intervalul 09.00 – 13.00 organizăm în fostul centru de vaccinare o sesiune de donare de sânge împreună cu Centrul de Transfuzii Timișoara. După orele prânzului îl așteptăm în vizită și pe domnul Primar Dominic Fritz, pentru a încuraja munca din spațiile diverse de care beneficiază orașul nostru. Programul continuă între orele 16.00 și 18.00 cu  discuții legate de adaptarea companiilor la modul de lucru hibrid, post pandemic, având invitați reprezentanți ai mediului de afaceri, specialiști în domeniul Facility Management și Resurse Umane, scriitori, editori. Seara se va încheia cu un eveniment în parteneriat cu Editura Nemira ”Serată n’autor: întâlnire cu cititorii, alături de Ilinca Mănescu și Bogdan Munteanu” de la ora 19.00“, mai arată organizatorii evenimentului.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole