Timișoara: angajații din sistemul public de transport învață limba engleză – pentru a interacționa cu turiștii străini care vor vizita orașul cu ocazia TM2023

Societatea de Transport Public Timișoara se pregătește pentru Capitală Culturală Europeană și pentru turiștii care vor vizita orașul. Astfel că, 25 de angajați au început cursuri de limba engleză, pentru a putea vorbi cu turiștii străini așteptați la Timișoara.

Ne pregătim pentru întâmpinarea turiștilor care vor vizita Timișoara, în perspectiva în care orașul nostru devine Capitală Europeană a Culturii. La începutul acestei săptămâni, au fost inițiate cursurile de limba engleză pentru personalul nostru care va interacționa direct cu persoanele de alte naționalități care vor veni la Timișoara pentru evenimentele culturale care vor fi organizate pe viitor. Astfel, 25 de colegi din cadrul personalului care activează în dispecerat, punctele de vânzare titluri de călătorie și în cadrul grupului de control, organizați în două grupe pentru începători și una pentru intermediari, au început cursurile de limba engleză predate de profesori acreditați de la International House Timișoara”, a transmis STPT.

Cursurile durează șase săptămâni, fiind organizate în câte două ședințe pe săptămână, pentru fiecare grupă.

Predarea limbii engleze se realizează după un curriculum adaptat sectorului de transport public şi vizează facilitarea unei viitoare comunicări în limba engleză, pe specificul fiecărei categorii de participanţi”, a transmis STPT.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole