ANALIZĂ. Alin Nica a pierdut filiala PNL Timiș – după ce a reușit să ajungă șef cu lupte de stradă

PNL Timiș a organizat duminică o ședință a Biroului Politic Județean, la care din fotografia postată pe contul de Facebook al partidului rezultă că au participat aproximativ 19 persoane, deși BPJ al PNL Timiș este format din aproximativ 50 de persoane, așa cum puteți citi AICI.

În fotografie pot fi văzutei mai multe persoane care au statut de invitat la BPJ – primarul din Dudeștii Noi, Ion Goșa, primarul din Fibiș, Dorel Carcea sau primarul din Teremia Mare, Cornel Gui, și nu de membri aleși sau chiar persoane care nu fac parte din BPJ, cu este primarul din Jebel, Dan Ciprian Vatriș.

Așadar, Alin Nica – președinte și Dănuț Groza – secretar general, au ajuns să se bazeze în ședințele de Birou Politic Județean al PNL Timiș, unde se iau decizii importante care afectează și viața cetățenilor, pe multe persoane care nu au fost alese, ceea ce nu știm cât este de statutar.

În aceste condiții, publicația incomodtm.ro susține, nici mai mult nici mai puțin, că Alin Nica a pierdut filiala.

A reușit să ajungă președinte de filială după lupte de stradă (la propriu) între ultrașii din PNL Timiș. Apoi a supraviețuit politic scandalurilor penibile în care se scaldă singurul partid istoric din Parlamentul României, care astăzi e o ruină, devastată de foștii locotenenți și caporali ai lui Traian Băsescu. Incapabil că înțeleagă jocul mare din politică, Alin Nica, președintele filialei Timiș, este atacat la greu, în valuri, de o cohortă de disperați. Pentru că în această stare sunt mulți dintre liderii partidului care îl atacă, direct sau indirect. Sigur că pe fond toți cei care sunt antiNica au dreptate, organizația Timiș este nu doar cea mai slabă din țară, dar practic nu există în peisajul politic local, regional, național. Deși Alin Nica apare periodic pe la televiziunea condusă de Mihai Gâdea, unde pare mereu trezit din somn, imaginea peneliștilor timișeni este praf și pulbere. Actualul șef, fost primar de sat transformat în comună, este și președintele Consiliului Județean Timiș. Atât a putut PNL, să pună un fost concurent pe la diverse concursuri culinare și de talent vocal într-o asemenea funcție“, pe larg articolul AICI.

Reamintim că duminică, prim-vicepreședintele PNL Timiș, Marilen Pirtea, a trimis membrilor peneliști o scrisoare devastatoare în care acuză faptul că Nica şi Groza au confiscat filiala în interes propriu, iar tinerii “învață modelul obedienței și al slugărniciei” pentru a avea acces la poziţii în partid.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole