Amenințare cu bomba la Timișoara. UPDATE A fost depistat minorul care a alertat autoritățile

Alertă la Timișoara. O nouă amenințare cu bombă în această dimineață. Polițiștii timișoreni au fost sesizați, în jurul orei 09:04, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe strada Augustin Pacha din Timișoara s-ar afla o bombă, Episcopia Catolică.

“La fața locului, au ajuns, echipaje SRI, polițiștii și echipaje ISU Banat, care, în urma verificărilor, au stabilit că este o alarmă falsă, iar, în prezent, se fac verificări, în vederea depistării persoanei care a alertat autoritățile fără un motiv întemeiat și pentru tragerea acesteia la răspundere”, transmite IPJ Timiș.

Se pare că cel care a sunat este același care a mai pus pe jar autoritățile.

„În urma verificărilor efectuate, cu privire la alarma falsă cu bombă, polițiștii l-au identificat pe cel care a alertat autoritățile, fiind vorba despre același minor de 15 ani, care a mai sesizat în lunile ianuarie și mai ale acestui an, existența unor bombe la un liceu și la un centru comercial din Timișoara. Acesta urmează a fi sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2000 lei, conform O.U.G 34/2008, privind organizarea și funcționarea Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență”, transmite IPJ Timiș.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole