Alin Nica a devenit și trădător. PNL Timiș susține convocarea Biroului Politic Național pentru înlocuirea lui Florin Cîțu

PNL Timiș susține convocarea Biroului Politic Național, propusă de mai multe filiale, pentru convocarea unui Congres de înlocuire a lui Florin Cîțu din fruntea partidului.

“Am luat decizia să semnez convocatorul pe care cele 40 de filiale l-au pregătit în vederea convocării unei ședințe extraordinare a Biroului Politic Executiv în care să discutăm situația din cadrul partidului și să luăm deciziile care se impus. Îmi doresc ca totul să decurgă normal fără evenimente ca anul trecut care au adus să zicem o pată pe istoria PNL. Susțin dezbaterea în cadru statutar a oricărei variante. Cred că reproșurile sau dorința de schimbare trebuie exprimate în forurile statutare. Până acum nu am avut o analiză a activității conducerii și mi se pare că atunci când iei o decizie cu privire la schimbarea unei conduceri și înlocuirea cu o alta trebuie să facem mai întâi o analiză și aș prefera să mă abțin de la a spune de decizie va lua BEX-ul, în care parte vor merge lucrurile și din respect pentru președintele Florin Cîțu pe care l-am susținut la Congres, dar și din dorința de a găsi o formulă comună astfel încât să rămână partidul unit în continuare și să ne concentrăm pe livrarea de rezultate pentru cetățeni în cadrul guvernării. Premierul Nicolae Ciucă  este o variantă viabilă pentru funcția de președinte al partidului, este un om care performează la guvernare, iar în aceste condiții geopolitice tulburi oferă siguranță și stabilitate“, a declarat Alin Nica.

Unitatea de care vorbește viitorul fost șef al PNL Timiș, se va vedea chiar mâine când la Timișoara fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, lansează Filiala Timiș a Partidului Forța Dreptei.

Consiliul Naţional al PNL se va reuni duminică, pe ordinea de zi urmând să figureze convocarea unui Congres extraordinar al partidului, au declarat, surse liberale. Decizia convocării Consiliului Naţional al PNL a fost luată, vineri, într-o şedinţă a Biroului Executiv care s-a desfăşurat în sistem de videoconferinţă.

Conform surselor citate, decizia în BEx a fost luată cu 45 de voturi din 45 de membri prezenţi.

BEx al PNL a fost convocat de majoritatea liderilor de organizaţii.

Consiliul Naţional al PNL ar urma să se reunească, duminică, la ora 12,00, la Palatul Parlamentului.

Mai multe filiale ale PNL solicită convocarea unui Congres extraordinar pentru înlocuirea lui Florin Cîţu de la şefia partidului.

USR solicită sprijin european pentru Timișoara. Europarlamentarul Vlad Gheorghe: nici o companie nu poate pune în pericol securitatea energetică a municipalităților – întreaga populație a Timișoarei este lăsată fără încălzire inclusiv entitățile de importanță critică

Reprezentanții USR în Parlamentul European cer comisarilor europeni pentru energie și Pactul Verde să intervină rapid pentru ca orașului Timișoara să i se asigure securitatea energetică. “Delegația USR PLUS din…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole