AJOFM Timiș organizează Târgul Locurilor de Muncă – cei fără job sunt așteptați la Casa Tineretului – sunt anunțate 43 de firme care vor să angajeze

AJOFM Timiş vine în întâmpinarea tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă prin organizarea Târgul Locurilor de Muncă în data de 11 mai 2023 la Casa Tineretului, str. Arieş nr.19.

Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi care sunt în evidenţa agenţiei, sau cele care se înregistrează la agenţie până la data organizării târgului pot beneficia, în mod gratuit de servicii de informare şi consiliere profesională, incluzând şi îndrumare şi sprijin în realizarea CV-ului şi a unei scrisori de intenţie“, se arată într-un comunicat de presă.

Până la data de 09.05.2023 şi-au anunţat participarea 43 agenţi economici, care oferă 1328 locuri de muncă din care:

– 1225 oferte de locuri de muncă pentru absolvenţi cu studii medii;

–  103 oferte de locuri de muncă pentru absolvenţi de studii superioare;

Persoanelor fără studii superioare le sunt oferite locuri de muncă în special în următoarele domenii de activitate: industria de automotive, comerţ, industria alimentară, HORECA, transporturi rutiere de mărfuri, etc. Principalele meserii aferente locurilor de muncă oferite persoanelor cu studii superioare sunt pentru: comerţ, cercetare-dezvoltare în stiinţe naturale şi inginerie, industria software, industria de automotive, etc“, mai arată sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole