Aerul condiționat nu funcționează în mijloacele de transport în comun. Călătorii de pe ruta Timișoara – Ghiroda, sufocați

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară – Societatea Metropolitană de Transport Timișoara a fost sesizată de către Unitatea Administrativ Teritorială Ghiroda asupra nefuncționalității aerului condiționat pe mijlocul de transport ce face legătura între Timișoara și Ghiroda.

TIMIȘOARA – 11 august

SMTT a luat act de această sesizare și a efectuat verificări în mijloacele de transport în vederea îmbunătățirii serviciilor oferite călătorilor de către operatorul de transport public STPT. Cu acest prilej, SMTT a constatat că situația sesizată de către UAT Ghiroda se confirmă, iar călătorii suferă din cauza nefuncționalității sistemului de aer condiționat. De asemenea, s-a mai constatat că aceste deficiențe nu sunt de ieri sau de azi, ci durează de ceva timp. Chiar dacă unii dintre conducătorii auto au semnalat aceste defecțiuni și la nivelul STPT, nu au fost dispuse măsuri pentru remedierea neregulilor. SMTT mai face precizarea că a notificat, în repetate rânduri, STPT pentru remedierea defecțiunii dar, din păcate pentru călători, condițiile au rămas aceleași în mijlocul de transport M 30, transmit reprezentanții SMTT.

Cetățenii pot sesiza orice neregularitate constatată, utilizând fotografii și înregistrări video, la adresa de mail relatii.publice@smtt.ro și/sau prin mesaj privat pe pagina de Facebook.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole