Primăria Timișoara: avem pregătite 19 utilaje de deszăpezire, 800 de tone de sare, 20 de tone de clorură de calciu și inhibitor

Primăria Timișoara anunță că au avut loc două comandamente de iarnă în ultimele săptămâni, pentru a se asigura că toate companiile cu care municipalitatea are contract sunt pregătite să intervină în caz de ninsoare.

“Brantner Servicii Ecologice, furnizorul principal al acestor servicii, are pregătite: 19 utilaje multifuncționale și echipamente de deszăpezire, 800 de tone de sare, 20 de tone de clorură de calciu și inhibitor. Aceste cantități vor fi completate în permanență pe parcursul iernii. Efortul de deszăpezire va fi susținut și de: STPT, SDM, Horticultura, Aquatim, SC Piețe, precum și firmele de utilități“, se arată într-un comunicat de presă.

Persoanele fizice au obligația să-și deszăpezească trotuarele

“Persoanele fizice și instituțiile au obligația de a îndepărta zăpada şi gheața de pe trotuarele din faţa imobilelor şi clădirilor în care locuiesc sau își desfășoară activitatea, conform HCL 371/2007, art. 2. Pentru a sesiza orice probleme legate de serviciile de deszăpezire de pe teritoriul orașului, aveți la dispoziție următoarele numere de telefon ale dispeceratului Brantner, disponibile non-stop: 0737/770527, 0356/401051, 0356/401052 De asemenea, puteți sesiza probleme și către Biroul Salubrizare, din cadrul primăriei: prin telefon la 0256/408335, prin website – https://www.primariatm.ro/sesizari-si-reclamatii/ – la secțiunea Străzi și trotuare, prin aplicația de sesizări la aceeași secțiune“, mai precizează sursa citată.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole