Acțiune la intrările în Timișoara: polițiștii au dat 75 de amenzi pentru viteză și au reținut trei permise de conducere

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au organizat ieri, în intervalele orare 09:00-12:00 și 16:00-20:00, o acțiune în zona de competență, care a avut drept scop prevenirea accidentelor rutiere produse pe fondul nerespectării regimului legal de viteză și depășire.

Polițiștii au acționat pe principale intrări în Timișoara pentru reducerea riscului rutier și evitarea creării unor aglomerări cauzate de fluxul mare de vehicule.

Astfel că, au fost legitimate 134 de persoane și controlate 117 autovehicule.

În urma verificărilor efectuate, au fost aplicate 98 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 14.645 de lei, conform O.U.G. 195/2002R. Dintre acestea, 75 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea limitelor legale de viteză„, transmite IPJ Timiș.

Au fost reținute trei permise de conducere, dintre care: două pentru nerespectarea limitelor legale de viteză și unul pentru neacordare prioritate vehiculelor care aveau acest drept.

De asemenea, polițiștii au constatat o infracțiune la regimul rutier pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Polițiștii rutieri vor acționa și în perioada următoare pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole