Acțiune a polițiștilor din Făget pe DN 68 A: patru șoferi au rămas fără permise de conducere și 69 au fost amendați pentru viteză

Polițiștii Serviciului Rutier Timiș împreună cu cei ai Biroului Rutier Lugoj și cei ai Formațiunii Rutiere Făget, au desfășurat joi, în intervalul orar 09:00-14:00, o acțiune pe DN 68 A, tronson de drum cu risc rutier ridicat, pentru creșterea gradului de disciplină rutieră, precum și pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 24.505 lei, conform OUG 195/2002R. Dintre acestea, 69 de sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză„, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au reținut patru permise de conducere, dintre care două pentru nerespectarea limitelor legale de viteză, unul pentru efectuarea necorespunzătoare a manevrei de depășire și unul pentru folosirea  telefonului la volan.

De asemenea, au fost constatate două  infracțiuni, conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere.

Polițiștii rutieri vor acționa și în perioada următoare pe principalele artere din județ pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole