Accident pe DN 68 A. Copil de 13 ani preluat cu elicopterul SMURD. Alți trei copii și mama lor au fost transportați la spital

Accident grav de circulație, sâmbătă după amiază, pe DN 68 A. Un tir și un autoturism s-au izbit. În urma accidentului șoferul mașinii și un copil 13 ani au răniți. Copilul a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD.

“Un bărbat în vârstă de 43 de ani conducea un autocamion pe DN 68 A dinspre Deva spre Făget, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani. În urma impactului conducătorul autoturismului și un minor de 13 ani( pasager în autoturism) au fost răniti și transportați la spital”, transmite IPJ Timiș.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă,în care se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

Pompierii au fost solicitați, la ora 17:29, să intervină la un accident rutier produs în comuna Curtea, pe DN68A, între un tir și un autoturism în care se aflau 6 persoane, dintre care 4 copii.

La locul accidentului s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stingere și o autosanitară S.M.U.R.D din cadrul Stației de Pompieri Făget.

“În urma recunoașterii efectuate la locul accidentului, s-a constatat că șoferul tirului nu necesita îngrijiri medicale, iar conducătorul autoturismului prezenta fractură deschisă la membrul superior, iar unul dintre copii, în vârstă de 13 ani, prezenta politraumatisme, fiind în stare de inconștiență. Copilul de 13 ani a fost preluat de către elicopterul SMURD și transportat la spital. Ceilalți 3 minori, împreună cu mama lor, au fost transportați la spital cu autospeciala de transport personal și victime multiple. Șoferul autoturismului fiind preluat de către o ambulanță S.A.J”, transmite ISU Timiș.

Pompierii au asigurat măsurile necesare pentru prevenirea producerii unui incendiu.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole