Accident pe autostrada A1. Două mașini și o autoutilitară s-au ciocnit. Niciun șofer nu era băut

Accident pe autostrada A1, în dreptul localității Ortișoara. S-au ciocnit două mașini și o autoutilitară cu platformă care s-a răsturnat. O femeie a fost rănită. Traficul în zonă se desfășoară dirijat pe banda 1.

Polițiștii Biroului Autostrăzi A1 Deva-Nădlac au fost solicitați sâmbătă la amiază să intervină la un accident rutier petrecut pe autostrada A1, sens de mers Timișoara-Arad, în dreptul localității Orțișoara. “Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autovehicul care tracta o semiremorcă, condus de un bărbat, în vârstă de 42 de ani și alte două autoturisme, conduse de doi bărbați, în vârstă de 34 și 28 de ani. În urma impactului a rezultat rănirea unei femei, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 34 de ani. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative“, transmitte IPJ Timiș.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.

Accident rutier pe autostrada A1 km 519, Orțișoara, sensul de mers Timișoara – Arad. Au fost implicate două autoturisme și o autoutilitară cu platformă, care s-a răsturnat. Banda 2 și banda de urgență sunt închise, se circulă dirijat pe banda 1. Se estimează redeschiderea circulației totale până la ora 16“, transmite DRDP Timișoara.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole