Accident în lanț pe bulevardul Liviu Rebreanu. Șoferul vinovat nu avea permis de conducere și a părăsit locul faptei

Polițiștii de la rutieră au fost solicitați, joi în jurul orei 08:15, să intervină la un accident rutier petrecut pe strada Liviu Rebreanu, în care au fost implicate trei autoturisme, soldat cu vătămarea corporală a unei femei de 54 de ani. Șoferul vinovat de producerea accidentului a părăsit locul faptei fără încuviințarea poliției sau a procurorului.

„Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului constatând faptul că un bărbat a condus un autoturism pe strada Liviu Rebreanu către Calea Martirilor, iar la un moment dat a intrat în coliziune față – spate cu un autoturism, condus de o femeie, în vârstă de 54 de ani, acesta din urmă fiind proiectat într-un alt autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, autovehicule ce se aflau oprite în așteptare la culoarea roșie a semaforului electric, după impact conducătorul auto vinovat de producerea accidentului părăsind locul faptei. Totodată, în urma impactului a rezultat rănirea femeii de 54 de ani”, spune IPJ Timiș.

Tot joi, în jurul orei 16:30, polițiștii l-au identificat și depistat pe șoferul de 22 de ani, în localitatea Răuți, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieșit că tânărul, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului”, „vătămare corporală din culpă ” și „conducerea unui autovehicul fără a deține permis de conducere „, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii accidentului și luarea măsurilor legale care se impun.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole