Academia Mămicilor Timișoara continuă campania anuală „Un ghiozdan la început de an”

„Un ghiozdan la început de an” – 2021 este campania pentru susținerea educației copiilor din mediul rural.

“În curând, copiii care urmează să înceapă școala își pregătesc hainele și rechizitele, însă din păcate copiii din medii  defavorizate, nu toți pot face acest lucru. Ca în fiecare an și de data aceasta ne îndreptăm atenția către copiii cu posibilități reduse, din 7 localități din județul Timiș (Bencecu de Jos, Cenei, Cerna, Pișchia, Murani, Pesac, Biled) care se vor bucura să înceapă școala cu cele necesare: ghiozdan, penar, obiecte de scris (pixuri, carioci, creioane colorate), foi colorate, tempera, pensule, etc. În acest moment, avem pe listă 320 de copii la care ne dorim ca să ajungem la începutul lunii septembrie”, este mesajul reprezentanților AMT.

Academia Mămicilor Timișoara caută parteneri

“Suntem în căutarea companiilor care doresc să își implice angajații în această campanie AMT. Ca urmare, daca credeți că în compania în care lucrați colegii dvs ar fi dornici sa facă echipă pentru a susține această campanie, așteptăm email-ul dvs. la adresa contact@academiamamicilor.com  sau mesaj privat către pagina de Facebook AMT”, spun reprezentanții AMT.

Conform AMT, bugetul total necesar pentru această campanie este de 54.000 lei.

Costul estimativ pentru un ghiozdan complet echipat de școala este de 200 lei (120 de copii au nevoie de un ghiozdan complet echipat), iar costul estimativ pentru un set de rechizite este de 150 de lei (200 de copii au nevoie doar de rechizite, ghiozdane au primit anul trecut).

Recomandările noastre

Cele mai citite articole