S-a ales praful de sloganul PNL – Timișul la nivel european. Alin Nica a redescoperit munca patriotică de pe vreme lui Nicolae Ceaușescu și a scos angajații la măturat

Funcționarii publici ai CJ Timiș, cei care ar trebui să livreze populației bunuri publice – drumuri, spitale, școli, stadioane, săli polivalente, care ar trebui să gândească strategii pentru dezvoltarea județului, ăsta era alt slogan liberal, mincinos evident, au fost scoși la Muncă Patriotică. Aceștia au măturat frunzele căzute în jurul CJ Timiș.

Pe vremea comunismului angajații de la stat mergeau la cules de cucuruz, dar cum statul nu mai cultivă acum nimic, Alin Nica, care în ciuda aparențelor a rămas tot un om de la sat, ba unul suspectat acum de conflict de interese, citiți luni în Buletin de Timișoara, le-a dat de lucru funcționarilor ca în propria gospodărie, unde dimineața pe răcoare se mătură curtea. Atât poate, omul.

Inițiativa, care probabil se dorea în numele voluntariatului, arată realele preocupări și înaltele aspirații ale unei conduceri care de un an de zile are ZERO proiecte majore proprii. ZERO, vorba altui liberal.

Acum, să vedem ce a comunicat CJ Timiș despre această nouă îndeletnicire a angajaților, care se lasă însă prea ușor înjosiți de oameni mult mai mici decât ei, din toate punctele de vedere.

“Avem colegi gospodari care au adus la lucru bunele obiceiuri de acasă! Astăzi a fost adunat frunzișul umed de toamnă de pe pavajul și aleile din jurul instituției deoarece ar fi putut forma un covor alunecos, riscant pentru cei care ar fi călcat pe el. Frunzele căzute au fost îndepărtate şi de pe iarbă și plante deoarece acestea din urmă pot putrezi din cauza stratului jilav. Frunzișul strâns va fi transportat și apoi compostat pentru a fi utilizat ca și fertilizator ecologic. Nu au fost reciclate toate frunzele, acolo unde a fost posibil, a fost lăsat un strat controlat pentru menținerea căldurii și izolarea pământului din jurul copacilor. Mulțumim colegilor de la Serviciul administrativ si logistic pentru gestul frumos de a îngriji din proprie inițiativă mediul înconjurător!“, se arată într-o comunicare publică a CJ Timiș.

Imagine indisponibilă - Buletin de Timișoara

Se modifică traseul liniei 5

Societatea de Transport Public Timișoara anunță că traseul liniei 5 va fi modificat din cauza închiderii circulației de pe Calea Bogdăneștilor pe tronsonul strada Grigore Alexandrescu – Balta Verde, cât…

Recomandările noastre

Cele mai citite articole