Timișoara: designerul vestimentar Doina Levintza prezentă la premiera filmului “Levintza- o revoluție altfel“ – în sala multifuncțională a Palatului Administrativ

Sâmbătă, 19 octombrie 2024, la ora 19:00, timișorenii sunt invitați la inaugurarea proiectului „LEVINTZA – O REVOLUTZIE altfel” în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ din Timișoara.

Acest proiect unic celebrează 35 de ani de la Revoluția din 1989, punând în lumină două figuri emblematice: designerul vestimentar Doina LEVINTZA și artistul vizual italian Piero Marsili LIBELLI. Împreună, au realizat un proiect fotografic și stilistic îndrăzneț, acum dezvăluit pentru prima dată publicului din România“, a transmis Consiliul Județean Timiș.

Vor avea loc: o expoziție de fotografie cu imagini de impact realizate în locații emblematice pentru revoluția română, personaje purtând creațiile Doinei Levintza și accesorii semnate de Dan Coman, workshop-uri și creații ale tinerilor designeri și fotografi din Timișoara.

De asemenea va ave aloc premiera filmului Levintza – o revoluție altfel, care a fost creat de Bianca Beatrice Michi, Cristian Radu Nema și Mimis Ravanis, este o metaforă a puterii revoluționare a artei, dincolo de timp și spațiu.

Vor fi prezenți: Doina Levintza, Dan Coma și Piero Marsili Libelli, alături de cineastul Cristian Radu Nema. Curatorul proiectului este Bianca Beatrice Michi.

Expoziția rămâne deschisă publicului până pe data de 30 octombrie 2024.

Intrarea este liberă.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole