Partidul AUR Timiș a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare – marea surpriză este candidatura actualului deputat Ciprian Titi Stoica la Senat – AURistul a mers îmbrăcat în ie ca Ion Mihalache

Partidul AUR Timiș a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare de la 1 decembrie.

Marea surpriză este candidatura actului deputat Ciprian Titi Stoica la Senat.

Astăzi, filiala Alianța pentru Unirea Românilor Timiș a depus la Biroul Electoral de Circumscripție Județeană candidații pentru alegerile #parlamentare din acest an!  Printre candidații noștri se regăsesc persoane cu o vastă experiență în diverse domenii, de la economie și educație, până la sănătate și antreprenoriat. AUR continuă să promoveze principii solide bazate pe conservarea valorilor naționale, tradiției și suveranități României. Eu voi deschide lista candidaților pentru  #Senatul României iar colegul meu, Mihai-Bogdan Negoescu, va deschide lista Camerei Deputaților„, a anunțat Ciprian Titi Stoica.

De remarcat că deputatul de Timiș era îmbrăcat într-o ie, în perioada interbelică marele om politic Ion Mihalache obișnuia să îmbrace straie țărănești în Parlament fiind de altfel fondator și președinte al Partidului Țărănesc.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole