Timișoara: un magazin LEGO se deschide la Shopping City – dispune de peste 700 de modele de construcție pentru toate vârstele

Destinația perfectă pentru fanii LEGO de toate vârstele, începând cu data de 17 octombrie 2024.

Deschidem primul Magazin Certificat LEGO din zonă, în Shopping City Timișoara. Acesta are o suprafață generoasă și este conceput astfel încât să ofere o experiență completă, axată pe un concept modern, care combină joaca fizică cu cea digitală,  introducând atât copiii, cât și adulții în universul LEGO”, se arată într-o informare de presă.

O tombolă surpriză îi așteptă în magazin pe toți fanii LEGO, membri ai Clubului VIP.

Sărbătorim deschiderea până în data de 27 octombrie, și toți clienții care achiziționează seturi LEGO în valoare de 300 de lei din magazin vor fi răsplătiți pe loc cu o reducere de 100 lei. Reducerea este valabilă doar în Magazinul Certificat LEGO din Shopping City Timișoara, în intervalul 17 – 27 octombrie 2024. Clienții care vizitează Magazinul Certificat LEGO din Shopping City Timișoara în perioada 19 – 27 octombrie 2024, cumpără de o sumă minimă și se înrolează gratuit în Clubul VIP, vor avea ocazia să colecționeze cadouri LEGO pe care nu le vor găsi în altă parte”, mai arată sursa citată.

Magazinul dispune de o gamă extinsă de produse LEGO – peste 700 de modele de construcție pentru toate vârstele, de la seturi LEGO DUPLO pentru copiii cu vârste începând de la 1.5 ani, până la seturi complexe și motorizate pentru adulți.

Fanii LEGO și deopotrivă colecționarii vor găsi  modele de colecție inspirate din filme, muzică, arhitectură, artă, design și multe altele.

Recomandările noastre

Cele mai citite articole