PNL Timiș a depus lista de candidați pentru alegerile parlamentare – “îl susținem pe omul cinstit și deschis, pe cel mai corect dintre candidații la președinția României, Nicolae Ionel Ciucă“

Echipa PNL Timiș a depus candidaturile pentru alegerile parlamentare din acest an.

Suntem într-un moment de cumpănă, când ne propunem să aducem argumente convingătoare, credibile, pentru mobilizarea la vot a masivului segment de simpatizanți liberali din județul Timiș“, a transmis filiala liberală.

Candidații PNL Timiș sunt următorii: Vasile Blaga, Cosmin Tabără, Emanuel Daniel Filip și Bianca Mărănescu pentru Senat și Marilen Gabriel Pirtea, Raul Cozarov, Liliana Oneț, Adrian Ghiran, Marius-Radu Cârceie, Andrada Iova, Florin Bucur, Ciprian Coaca, Lucian Căldăraru și Alin Călin Bătrîn pentru Camera Deputaților.

Avem ca priorități educația, sănătatea și dezvoltarea comunităților, promovarea culturii antreprenoriale și a mediului de afaceri sănătos, cu deschideri spre inovare și specializare inteligentă, atît de importante pentru județul nostru. Ne dorim o amplificare a energiilor economiei și a calității vieții din comunități, multiplicate prin buna cooperare dintre mediul de business, administrația publică și organizațiile avangardei cercetării și inovării – universitățile timișorene. Îl susținem pe omul cinstit și deschis, pe cel mai corect dintre candidații la președinția României, Nicolae Ionel Ciucă. Suntem convinși că prin susținerea masivă pe care i-o acordați, candidatul PNL se va situa în Timiș pe locul întâi și în primul tur și în turul al doilea la alegerile prezidențiale din noiembrie și decembrie. În condițiile în care veți acorda acest vot util pentru Nicolae Ionel Ciucă, pentru singurul candidat real al dreptei, suntem convinși că și la alegerile parlamentare din 1 decembrie 2024, PNL va fi pe primul loc, cu doi senatori și patru deputați trimiși în Parlament și cu o opțiune categorică favorabilă liberalilor din Timiș pentru mandate puternice în viitorul guvern“, a precizat PNL Timiș.

Vasile Blaga, președinte interimar al PNL Timiș: “Am depus astăzi listele de candidați PNL Timiș pentru alegerile de la Camera Deputaților și Senat, însoțite de 46 de mii de semnături. Pentru noi, aceste alegeri sunt importante nu doar pentru că vor da noua configurație politică a României, ci și pentru că sunt de mare importanță pentru fiecare comunitate din Timiș. Am reușit să desemnăm oameni cu experiență politică, dar și de mare profesionalism. ”

Deputatul Marilen Pirtea, președinte interimar al PNL Timișoara: “Este un nou început pentru PNL Timiș, cu speranțe, cu gânduri, cu visuri și cu planuri care țintesc foarte sus. Ne propunem să câștigăm președinția României, prin președintele Nicolae Ciucă, iar noi, din Timiș, să reușim să ducem în Parlementul României doi senatori și patru deputați. Vom promova interesele cetățenilor din Timiș, atât din educație și cultură, din administrație, dar și pentru dezvoltarea infrastructurii și a antreprenoriatului, pentru că avem nevoie de cultură antreprenorială în Timiș. Suntem un județ dezvoltat, situat într-o Europă a regiunilor, unde ne dorim ca regiunea noastră să fie cât mai bine reprezentată și consolidată, nu doar administrativ și politic, ci și de bunăstare și progres, de siguranță. Sper ca echipa de viitori parlamentari PNL din județul Timiș să ofere un orizont de speranță cât mai bun pentru viitorul județului nostru.”

Liliana Oneț, candidat la Camera Deputaților: “Echipa PNL este puternică și unită, împreună vom reprezenta cu cinste interesele județului Timiș în Parlament și vom promova legi bune. Mulțumesc colegilor din PNL Timiș pentru nominalizare, sunt convinsă că împreună vom avea un rezultat foarte bun în Timiș.”

Recomandările noastre

Cele mai citite articole